Friends-stjernen Courteney Cox Arquette fortsetter ikke inn i en tredje sesong i rollen som arbeidsnarkoman sjefredaktør i serien «Dirt». Amerikanske TV Guide brakte nyheten om at serien er stanset tirsdag. Cox er imidlertid optimistisk, og røper til magasinet at hun og ektemannen David har flere planer på gang.

– Vi utvikler forskjellige ting for tiden. Vi skal garantert gjøre mer sammen, fortalte hun.

Ekteparet produserte serien sammen.

Norge

Her i Norge har serien gått på Fem, og informasjonsansvarlig Vivi R. Trøsvik, forteller at den har vært en moderat suksess.

– Serien hadde 30.000 seere på premieren. Det var en av de første seriene på den helt nye kanalen, så seertallet blir litt misvisende. Kanalen har vokst kraftig på de ni månedene den har eksistert, og derfor har vi langt større forventninger til «Dirt» når vi sender sesong to i høst, sier hun.

– At serien er stanset i USA har ingen betydning?

– Nei. Det vi har fått vite er at serien gikk på den lille kanalen FX. På grunn av forfatterstreiken hadde ikke kanalen mulighet til å fortsette med den. Vi sender uansett sesong to i høst, og det hadde vært hyggelig å se en dobling i forhold til seertallene fra premieren, sier hun.

Ifølge Fem hadde «Dirt» mer enn 615.000 seere da den debuterte.

Fem

Trøsvik gleder seg også over at kanalen er i vekst.

– Vi ligger langt foran prognosene. Vi har bare vært i drift i ni måneder og ser fram til en spennende høst, sier hun.

– Hvem tar dere markedsandeler fra?

– Vi ser generelt i markedet at statskanalen NRK har vært den store taperen det siste halvåret. Nisjekanalene spiser godt av den kaken, sier Trøsvik.