Det gikk ikke lang tid fra finanskrisen var et faktum til ryktene om en oppfølger til 80-tallsklassikeren «Wall Street» begynte å versere. Filmmagasinet Empire rapporterte dette allerede i oktober i fjor, men noen bekreftelse på hvorvidt Michael Douglas skulle ha noe med filmen og gjøre har ikke kommet før nå.

Krise

I originalen spilte Douglas den usympatiske finansmagnaten Gordon Gekko og Charlie Sheen tok på seg rollen som jyplingen Bud Fox. Filmen oppsummerte på mange måter grådighetskulturen på 80-tallet, og nå melder Huffington Post at Oliver Stone er klar til å fortsette historien basert på nyere tids hendelser. Talsperson for 20th Century Fox, Gregg Brilliant, uttalte til magasinet at filmprosjektet er svært aktuelt sett i sammenheng med situasjonen i verden i dag.

– Vi er nødt til å holde historien hemmelig, men den er bokstavelig talt revet ut av dagens overskrifter, røper han.

Skuespiller

Douglas gleder seg til å ta fatt på en ny økt som Gordon Gekko.

– Gordon Gekko er en god gammeldags skurk. Interessant nok, dersom du ser på de fleste skuespilleres karrierer, så er deres største bragder oppnådd gjennom skurkeroller, melder Douglas.

Ifølge The Guardian får Douglas selskap av Transformers-stjernen Shia LaBeouf i den kommende filmen, og tittelen blir etter alle solemerker «Money never sleeps».