Madonna har siden skilsmissen med britiske Guy Ritchie snakket om å flytte tilbake til New York. Nå kan det se ut som det blir fart i planene.

Ifølge New York Post skal hun ha betalt rundt 220 millioner kroner for en bolig i New Yorks bedre strøk, nærmere bestemt East 81st Street. Og det skal ifølge avisen være omkring 25 millioner under prisantydning.

26 rom

Det er en fire etasjer høy villa i gregoriansk stil. Huset, som til sammen er på betydelige 12.000 kvadratmeter skal inneholde 26 rom: 14 bad, 13 soverom, ni peiser, 3000 kadratmeter hage, en heis og en dobbel garasje.

Det skal også romme en anstendig vinkjeller med grotte.

— Hun vil prøve å gjenskape litt London-atmosfære i New York. Og dette er en slik type bygning som ligner et typisk London-hus, forteller en kilde til avisen.

Bedre sikkerhet

Men det kan ta litt tid før superstjernen flytter inn. Praktboligen skal iføklge NME.com gjennom en kraftig rennovering. Blant annet skal det gjøre omfattende oppgraderinger av sikkerhetens rundt eiendommen.

Musikkmagasinet NME skrive at borgermesteren i New York tirsdag morgen hadde sagt han ikke kom til å sende Madonna noe takkekort for handelen, men snarere en regning.

Deler av eiendomsbransjen skal ha ment at dette ikke er noen god handel gor sangstjernen.

Dårlig handel?

— Det har aldri vært solgt noe hus i nærheten av 150 millioner kroner. Langt mindre 220 millioner, sier en eiendomsmegler som vil være anonym til New York Post.

Madonna har hatt fast bopel i London siden hun giftet seg med regissøren Guy Ritchie i 2000. De har sønnene Rocco (8) og adopterte David Banda (3) sammen. Madonna har 12 år gamle Lourdes fra et tidligere forhold.