Nyheten om at Paul og Anna Anka skal skilles kom ganske brått og uventet, ikke minst overrasket dette innspillingsteamet til svenske TV3 – som skulle spille inn programmet «Anna Ankas jul». I dette programmet er en svensk TV-kokk ved navn Alexander Nilsson på besøk hos Anka i hennes hjem i Los Angeles, og bistår henne med julematen. Han kan fortelle at det var fullt kaos da han ankom.– Det skjedde veldig mange ting. Paul Anka var delvis til stede, og det var hektisk mellom dem, de for hit og dit, sier han til svenske Aftonbladet.

For at innspillingen skulle gå sin gang, måtte kokken vise opp alt hva han hadde av smidighet: – Da jeg kom dit, ble jeg bare nødt til å omstille meg etter situasjonen. Det ble jo ikke helt som jeg hadde tenkt, sier han.

Han mener oppstandelsen rundt skilsmissen tok mye krefter fra Anna Anka, og sier: – Jeg hadde mye energi, men hun virket svært trøtt.

Anna Anka sier følgende om presset det var å skulle spille inn et program like etter at det smalt mellom henne og ektemannen. – Jeg har skrevet kontrakt med TV 3 og har lovet å levere. Da må jeg gjøre det. Personlige ting holder jeg utenfor.

Så forteller hun at hun og Paul Anka fortsatt lever sammen. – Det er akkurat som før. Vi skal feire jul sammen, vi bor i samme hus – og vi sover i samme seng, fastslår hun. (©NTB)