Den ultrapopulære vampyrserien True Blood fra selskapet HBO ble overraskende oversett da Emmy-nominasjonene ble klare, og serien fikk kun en Emmy-pris i natt: for beste casting.

True Blood-stjerna Stephen Moyer var likevel på plass for å dele ut prisen for beste gjesterolle, og tok seg tid til å snakke om forholdet til sin motspiller i vampyserien, Anna Paquin, da han passerte pressen på den røde løperen.

Moyer (39) har gjort mange heftige, nakne scener med Paquin (27) i True Blood, og i august forlovet de to seg.

— Det første jeg falt for var hennes talent, fortalte Moyer i følge E! Online .

— Etter noen uker var vi ferdige med jobben, jeg var tilbake i London og hun i New York. Jeg savnet henne veldig.

Paret ble sammen under innspillingen av den første sesongen for over to år siden, men holdt forholdet skjult for omgivelsene inntil i sommer. Da kom nyheten om forlovelsen.

Moyer forteller at han på forhånd hadde konsultert kostymedesigneren på True Blood-settet for å finne ut av hvilken ringstørrelse hans utkårede bruker.

— Det var veldig intimt og veldig overraskende for henne. Vi var for oss selv i en middag på Hawaii da jeg overrasket henne, fortalte Moyer som beskriver sin forlovede slik:

— Hun er veldig morsom, veldig direkte og nydelig.

Under Emmy-showet stemte seerne passende nok frem årets tv-øyeblikk: Da Bill (Stephen Moyer) møtte Sookie (Anna Paquin) for første gang i True Blood.

Foto: Scanpix