KRISTIANSAND: Hennes comeback album, ”Electric Feet”, ble en flopp. De flotte og fengende poplåtene manglet, og Bertine har to ting å lene seg tilbake på; suksessen med TV-serien ”Hver gang vi møtes” og ti år gamle hitlåter som ”Fake Your Beauty”, ”Fate” og ”Adore Me”. Hun spilte selvsagt disse tre, og naturlig nok ikke så mange fra ”Electric Feet”.

Den 55 minutter lange konserten i Bendiksbukta viste at Bertine Zetlitz sin elektropop ikke har tålt tidens tann særlig bra. Opptempo-låtene var for lite distinkt. Lydbildet var ikke skarpt nok. Bassrytmene hang igjen, og presisjonen og dybden var med på å gjøre dette til tidvis søvndyssende konsert.

Hun tok med seg Halvdan Sivertsen sin norske tekst på ”Twisted Little Star” på de to første versene, før hun gikk over til sin opprinnelige tekst. Det forteller i alle fall litt om at Bertine Zetlitz har en utfordring nå om hun vil fortsette som artist. Hun bør kanskje synge norske tekster. Eller i alle fall finne på noe nytt.

Popbransjen er nådeløs slik. Som en realityserie der man blir utstemt. Men noen kommer tilbake. Bertine Zetlitz kan komme til å klare det. Om hun vil det sterkt nok.