For mange år siden snakket vi om plater som var gode til å være norsk. Slik er det heldigvis ikke lenger. Tommy Tokyo er i alle fall der oppe blant de gode, internasjonale utgivelsene når vi snakker om dyktige singer/songwriters. Tommy Lorange Ottosen (42) fra Fredrikstad gir ut sin femte fullengder med "We Blister and We Bleed".

Soloartisten Tommy Tokyo blomstrer . Han blomstrer som en hippie. Her er det både flower og power, vennskap og nærhet, savn og kjærlighet. Låta "Snow White Ford Coupé" framstår som en låt som kunne ha passet bra inn på en av Neil Young sine mest lavmælte utgivelser som "After The Goldrush", mens "Pale Irish Blue Eyes" kunne ha vært en veldig bra låt signert britiske Edgar Broughton.

Tommy Tokyo framstår med en sterkere og bedre fortellerstemme enn noensinne. Arrangementene er forholdsvis nakne i dette viserocklandskapet, men her er nok av krydder til at de gode låtene skinner og forfører. Tekstene er sterke nok i seg selv til at dette blir en god lytteopplevelse. Tommy Tokyo gir ut sitt beste album her. Man blir aldri i tvil om at dette er ekte og ærlig levert.

TommyTokyo.jpg