Ceelo Green har herved uoffisielt festivalens feteste åpningsnummer! Her spares det ikke på noe — fullt band, korister og fire hotte dansdamer setter dette pompøse og storslåtte showet igang.

Bedre scenepersonlighet enn Ceelo Green skal man lete lenge etter, og helt fra starten klarer han å skape en helt unik kommunikasjon med publikum som få andre artister klarer. Det er nesten som å høre en fantastisk overivrig afroamerikansk pastor i aksjon - genialt! I løpet av konserten fikk han til og med det norske, stive publikumet til å danse med på de fleste av låtene, og han trigget fram det høyeste Hove-brølet til nå. Det eneste som satter et lite lokk på stemningen var en alt for diskant lyd, men som heldigvis bedret seg utover i konserten.

Thomas DeCario Callaway, bedre kjent som Ceelo Green har en helt særegen og spesiell hes og samtidig litt nasal stemme som man enten elsker eller hater. Den amerikanske vokalisten var tidligere medlem av hiphop-gruppa Goodie Mob og duoen Gnarls Barkley, men i 2010 tok han verden med storm på egenhånd med låten ”Fuck You”.

Vi fikk høre noen av de kjente Gnarls Barkly-låtene i dag, blant annet en rocka og funky versjon av superhitten "Crazy". Men den største overraskelsen var nok fremførelsen av "Don't Cha", som han har skrevet for Pussycat Dolls. Mange publikummere hadde ikke sett den komme, og hyler i ekstase og synger med.

Avslutningen er ikke noe mindre storslått når hele publikum synger "Fuck You". Låten får sin rettmessige slutt med vannpistolkrig fra dansedamene - et perfekt punktum for en leken og morsom konsert.