Skuffende fra Pål Moddi Knutsen (25) fra Senja. Han var en av de heldige som fikk én million kroner fra potten til a-ha sitt avskjedsstipend. Men dessverre så framstår veldig mange av låtene på "Set The House on Fire" som tomt og tamt føleri.Den ultimate plata i dette stemningsleiet og i denne formidlingsformen skapte irske Damien Rice med "O" i 2002. Nå er nok denne perioden med innstendige følelser, et bankende hjerte, sorg, pluss noen uventede oppturer overlevd seg selv. Det er dessverre i denne konteksten det er lett å plassere Moddi her.

Han har en sterk stemme, og fikk fortjent mye ros for albumet "Floriography". Moddi turnerte land og strand. Han ble etter hvert lei av låter han følte som utslitt etter 250 konserter. Som student i samfunnsvitenskap på Høgskolen i Telemark, fant han tilbake lysten til å komponere og utøve musikk. Men det er litt synd at han ikke klarte å komponere og lirke fram flere melodiøse godbiter enn det som er tilfelle på "Set The House on Fire".

Katrine Schiøtt setter farge på noen av låtene med sitt spill på cello. Og det høres ålreit ut når Kari Kamrud Jahnsen synger på albumets høydepunkt, "Run to The Water". Selv om mye av resten også høres bra ut til å begynne med, så skrelles førsteinntrykket etter hvert ned til et knippe med låter som det ikke er så nødvendig å lytte flere ganger til.