Det er alltid lett å like band som høres ut som om dette er det siste de gjør. Hjerteslag fra Bergen lever opp til navnet sitt. Så inderlig, så innstendig framført. Vi snakker om et band som godt kan linkes til John Olav Nilsen & Gjengen på grunn av dialekten og den rocka og litt lumre poesien som ikke er like begripelig hele veien. Men Hjerteslag har en mer pønkete stil og en annen holdning uten at det helt blir pønkrock av det. Kanskje bortsett fra et spor som «Snurrer rundt».

Hovedlåten er den over sju minutter lange «Bryllupsplaner & andre fete løgner». Bandet bygger opp til et avsluttende crescendo med jublende vokal og et stappfullt lydbilde. Herlig! Dette må være en perfekt måte å avslutte konserter på når festivalsommeren er i gang. Hjerteslag bør få slippe til både her og der og overalt med denne flotte låtpakken som både har stor appell og et lass med energi.

Låten «Linedanserinne» framstår som rolig og tilbakelent pusterom på en musikkpakke det gnistrer av. Det blir aldri deg og meg, synger Robbie Lie Eidevik. Sånn er det her, nemlig en dunkel tristesse inne i et livsbejaende rockerom.