Hvilket tiår er vi i nå? Det spiller ingen rolle, verken for lytteren eller for Vintage Trouble. Det viktige er at det låter bra. Og det gjør det. Det begynner å bli en stund siden vi hadde et amerikansk bluesrockband høyt på salgslistene. Her har vi en god kandidat til at det kan skje igjen. Vintage Trouble fra California har fått æren av å varme opp både for The Rolling Stones og The Who. Med dette albumet har de gjort seg klar for å være en headliner selv.

For deres andre album er full av appell i en miks av tradisjonell Motown, Stax og fyrrig blues. Det betyr at vi får både heftige bluesrockere som «Run Like The River» og «Strike Your Light», og smektende og soullignende ballader som «Another Man’s Words» og «Shows What You Know». Pluss noe midt mellom disse ytterpunktene.

Vokalist Ty Taylor fikser både fasettsang og enklere øvelser med bragd og bravur, mens gitarist Nalle Colt kjører en og annen solo som er med på å fullbyrde de gode lytteopplevelsene sammen med rytmeseksjonen. Den legendariske produsenten Don Was har ansvaret for det lekre og delikate lydbildet.

Her er 12 låter på i underkant av 43 minutter med tidløs musikk som du kan spille om og om igjen. Kos deg!