En Los Angeles-dommer har nå stadfestet det uvanlige besøksforbudet som ble vedtatt i februar, og som forbød rikmannsdatteren å komme nærmere partyplanleggeren Brian Quintana enn drøye 90 meter — en minimumsavstand som reduseres til i underkant av 8 meter dersom de er på samme fest.Paris Hiltons advokat Howard Weitzman sa til Los Angeles Times i februar at de hadde tilbudt Quintana å holde seg unna ham, men at han avviste tilbudet. Weitzman anklager Quintana for å søke publisitet.

Selv er ikke Quintana fornøyd: Han håper hans politirapport skal føre til at påtalemyndigheten tar ut tiltale mot Paris Hilton.

Han gikk til politiet og hevdet at Paris Hilton trakasserte og truet ham etter at vennskapet deres tok slutt etter at han begynte som medierådgiver for hennes daværende kjæreste, rederarvingen Stavros Niarchos. Hilton skal ha hevdet at Quintana prøvde å sverte henne overfor kjærestens familie.

Det toppet seg etter at Quintana opplyste dem begge om at han hadde fått en telefon fra en tabloidjournalist med spørsmål om Paris Hilton hadde herpes. Da ble Paris rasende og truet med represalier dersom dette kom ut. Siden hevdet Quintana at hun baksnakket ham overfor klienter og at det kom anonyme trusler på telefon.

Quintana er ikke en mann det lønner seg for en partyløve som Paris Hilton å legge seg ut med:

Han har blant annet vært eventarrangør for en rekke verdenspremierer på filmer, blant annet «Charlie og sjokoladefabrikken» og «Batman Begins», han stod bak Elton Johns AIDS-veldedighetsgalla i forbindelse med Oscar, arrangerte Kanye Wests fest etter årets Grammy, var konsulent for årets Golden Globe-utdeling og stod for vorspielet til årets Oscar-show. (©NTB)