— Victoria er fullt klar over at hun ikke ser helt naturlig ut på catwalken på grunn av nervene hun har. Hun føler at hennes modellkarriere ville ha godt av råd fra Kate Moss, og er desperat etter å bli bedre, sier en kilde ifølge Daily Express.Første gangen Posh prøvde seg som visningsmodell, var i 2000 for moteskaperen Maria Grachvogels show i London. Neste gang var under moteuken i Milano i midten av januar for Cavalli - da tråkket hun i vei i hvit kjole under herremotevisningen hans.

Den velholdte, 31 år gamle trebarnsmoren ønsker nå hjelp fra toppmodell Kate Moss.

— Victoria har bedt Roberto Cavalli ta kontakt med Kate Moss på hennes vegne, sier avisens kilde. Men det spørs hvordan det går: Tidligere har det ryktes at Kate Moss er kritisk til at skuespilleren Sienna Miller har påtatt seg profilerte modelljobber istedenfor å holde seg til filmkarrieren.

Dessuten er Victoria Beckham bare 166 centimeter høy, noe som er 10-15 centimeter lavere enn vanlige modellmål. Det bekymret henne under Cavalli-visningen, der hun medga at hun var en av de laveste tilstedeværende. (©NTB)