TVEDESTRAND: Det er ikke bare Hove og Hultsfredfestivalen som har sikret seg det store norske stjerneskuddet til sommerens musikalske festivitas. The Lionheart Brothers, som har tatt norske anmeldere med storm med deres "Dissy Kiss" er også bekreftet til Skjærgårds Music & Mission festival.

Festivalen går av stabelen på Risøya like utenfor Tvedestrand mellom 2-8. juli i år.

Flere navn er bekreftet til sommerens festival, deriblant tyske Daniel Benjamin, som har gjestet Norge ved flere anledninger tidligere. Blant annet har han spilt med Daniel Benjamin og med det mer rufsete punk rock bandet Jumbo Jet på både DP Festivalen, Subscene i Oslo og ellers rundt om i det som måtte finnes av bakker og grender i Norges land.

— Jeg elsker å spille rundt på små, ukjente steder. Folk der er som regel så begeistret når det først skjer noe, sier Daniel Schweiker, alias Daniel Benjamin til fvn.no om grunnen til at han turnerer Norge så ofte han kan.

Ung, talentfull og uten suksess... Daniel Benjamin er historien om en artist som vokste opp i feil tiår (kanskje) og i feil land (definitivt), står det å lese om artisten på myspace profilen.

The Lionheart Brothers skal spille på sort/hvit scenen lørdag kveld og har allerede kalt denne kvelden for " Dissy Night", står det å lese på festivalens hjemmeside.

Så langt ser programmet for Skjærgårdsfestivalen slik ut:

**SAMUEL LJUNGBLAHD

DOWNHERE

THE LIONHEART BROTHERS

DANIEL BENJAMIN

WARLIGHT**

THE HOT STEWARDS

**ROADMOVIE

IVORY ROADS

ÅSE FREDHEIM**

LENE CECILIE JØRGENSEN

PAUL ARVE GRØNSETH