At han begynte å ta pianotimer bare fire år gammel?

At han ble døpt Reginald Kenneth Dwight, men skiftet navn til Elton Hercules John i 1971?

At han ville være som Buddy Holly som 13-åring? Han prøvde å se ut som Holly og kjøpte til og med briller selv om synet var utmerket.

At han på slutten av 70-tallet innrømmet at han var biseksuell? Det skjedde i et intervju i Rolling Stone. Senere innrømmet han at det var et kompromiss og at han egentlig var homoseksuell.

At han opprettet the Elton John AIDS Foundation i 1991 og annonserte at alle hans royalties i fremtiden skulle gå til denne saken? Han opprettet fondet da hans bestevenn Ryan White døde av sykdommen.

At han i 1990 la seg frivillig inn på et avvenningssenter for alkoholmisbrukere i Chicago, hvor han ble avvent for sitt store alkohol og kokainmisbruk?

At han var bestevenn med prinsesse Diana? Da hun døde i 1997 relanserte han låten «Candle in the Wind» og fremførte den i begravelsen. Singelen er tidenes mestselgende.

At han visstnok har 600 nære venner?

At han ble operert og fikk lagt inn pacemaker i juli 1999 etter at et hjerteinfarkt ble oppdaget?

At han inngikk partnerskap med den kanadiske filmskaperen David Furnish 21. desember 2005? De to møttes for første gang i et selskap i 1993. At han har eierinteresser i den engelske fotballklubben Watford?

Kilde: Wikipedia, nrk.no og www.eltonjohn.no