I alle fall ikke i den tradisjonelle formen. Du skjønner, jeg liker mine sportsarrangementer med en god dose drama og riktig bakgrunnsmusikk – på film. Jeg må vel også si at jeg er en smule lett påvirkelig.

Jeg kan for eksempel takke Sylvester Stallone og Jean-Claude van Damme for mine år med kickboksing. Patrick Swayze, Jennifer Beals, Kevin Bacon og Mikhail Baryshnikov for mine mange år i dansens verden, og jeg tror ikke det er tilfeldig at jeg er blitt gift med en golfer. Her er sportsfilmene som preget min oppvekst:

"Youngblood" (1986). Jeg hadde ikke noe forhold til ishockey før jeg så Rob Lowe i bare suspen. Og jeg ble virkelig revet med da han mot alle odds banket opp usympatiske Racki, knakk tannen, men reddet dagen, scoret det avgjørende målet og fikk dama. For en sportsånd!

"Rocky 1-4". Jeg stod og bokset på sofaputene mens jeg så Rocky overvinne den ene kjempen etter den andre. Da jeg så "Rocky 4" (1985) var det nesten ingen av sofaputene som overlevde, og enda får jeg lyst til å løpe i dyp snø med en tømmerstokk på ryggen når jeg hører soundtracket. Fabelaktig!

"Bloodsport" (1988) og "Kickboxer" (1989). Jean-Claude van Damme. Jeg har ikke ord. Fantastiske kampsportfilmer.

"White Nights" (1985). Mikhail Baryshnikov og Gregory Hines viser frem sine danseferdigheter mens de prøver å rømme fra KGB. Filmen inneholder en av de beste dansescenene noensinne!

"Flashdance" (1983). Jennifer Beals, som det viste seg etterpå ikke danset selv i filmen, men som likevel ble idolet for mange unge dansespirer.

"Dirty Dancing" (1987). Ingen svinger seg på dansegulvet som Patrick Swayze. Magisk film.

"Footloose" (1984). Rebellen Kevin Bacon med alle de rette "movsene".

"Fame" (1980). Drømmen var å gå på Fame-skolen i New York og danse med Leroy (Gene Anthony Ray).

"Happy Gilmore" (1996) med Adam Sandler, "Caddy Shack" (1980) med Chevy Chase og "Tin Cup" (1996) med Kevin Costner. Hvem sa at golf på tv er kjedelig?

Og for å avslutte i den rette OL-ånden – "Cool Runnings" (1993) med blant andre John Candy. Det mest fargerike bobsleigh-laget noensinne.

Så hvis du synes det blir kjedelig å se trikotkledde mennesker traske rundt i de samme løypene, med stort sett de samme resultatene, er det bare å følge mitt eksempel. Ikke noe er så engasjerende som sport på film.