I sitt rykende ferske nummer av Faro Journalen har redaktør Asbjørn Slettemark og hans stab kåret de 10 konsertene det er mest grunn til å se fram til i festivalsesongen 2006. Øverst på lista troner Kanye West som entrer scenen i Bendiksbukta onsdag 5.juli. Faro Journalen mener West per dags dato en av verdens største og mest profilerte artister. En artist som setter agendaen for hvordan hiphop-produksjoner skal låte,

Og som om ikke Toffen Gunnufsen har fått tilstrekkelig skulderklapp for årets Quart-program booking allerede, har Faro Journalen plassert konserten med Tool på tredjeplass på sin Topp 10 liste.

I mellom disse to Quart-konsertene finner vi Pink Floyd-legenden Roger Waters, som i midten av juni kommer til Norwegian Wood for å fremføre det legendariske albumet Darkside Of The Moon.

Trampeklapp for sin booking får også Risør Kammermusikkfestival. På 8.plass finner vi nemlig konserten med Rosamunda Quartet med Leif Ove Andsnæs. Faro Journalen spår dette blir en konsertopplevelse det vil bli snakket om lenge.

Hele listen samt Toffens reaksjon på kåringen kan du lese om i Fædrelandsvennens papirutgave mandag.

Hvilke konserter gleder du deg mest til på årets Quart? Delta i diskusjonen!