Vil eller vil ikke Blizzard Entertainment avsløre sin nye ekspansjon av World of Warcraft -universet under Games Convention i Leipzig denne måneden? Det er spørsmålet som har fått 9 millioner WoW-abbonenter til å miste nattesøvnen de siste dagene.

For makan til eksplosiv ryktespredning skal en lete lenge etter. Det var den tyske spillsiden Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle som trykket en liste over demoer som ville være tilgjengelig under spillmessen tidligere denne uken. På denne listen var også spillet World of Warcraft: Wrath of the Lich King nevnt. Og ikke bare er tilleggspakken nevnt, den er også en del av PC-titlene som skal vises fram under kategorien "add-ons for PC".

Ifølge Eurogamer så nekter nå Blizzard å hverken bekrefte eller avkrefte ryktene. Noe som ikke er så pussig med tanke på at Leipzig nå kun er tre korte uker unna. Men tanken på at det faktisk er noe i ryktene er slett ikke utenkelig. For Blizzard annonserte nemlig i fjor at de hadde planer om en ny tilleggspakke til WoW èn gang i året. Og med tanke på at The Burning Crusade ble sluppet i januar i år så høres dette så absolutt plausibelt ut.

Så da gjenstår det å se. Kommer Blizzard til å kuppe hele Leipzig-messen med Wrath of the Lich King? Vi reiser til Tyskland og kommer til å holde våre lesere oppdatert fra time til time på fvn.no.