Flere av kjendisbloggerene ender selv opp med å bli kjendiser. Den mest berømte er nok Perez Hilton, som ikke ligner på Paris Hilton akkurat.

1. Perez Hilton

Den infame mannen skyr ikke noe på sin blogg. Han er kjent for sine sarkastiske kommentarer, samt å oute Hollywoods homofile. Han er for tiden saksøkt av flere byråer for brudd på opphavsretten.

2. Go fug yourself

Her er det kjendiskjoler som får sine pass påskrevne. Kylie Minouges Cannes-kjole blir for eksempel regelrett slaktet og beskrevet som en lampeskjerm – og Sharon Stone fikk skylden.

3. Oh no they didn't

Populært nettsamfunn. En av de mest kommenterte sakene de siste dagene, er Lindsay Lohans krasj. Her ser du også kopi av pressemeldningen fra politiet i Beverly Hills om Lohans ulykke.

4. Defamer

Tar utgangspunkt i Los Angeles, og er som alle andre akkurat nå opptatt av Lindsay. Defamer har også linker til andre nettsteder som skriver om samme tema. Blitt kåret til beste underholdningsblogg.

5. Celebrity baby blog

Her er seneste nytt og bilder av kjendisnurkene. De er særlig opptatt av hva barna har på seg, hvilke vogner som brukes, leker som er populære og så videre. Det er selvsagt lenker videre til produktene....

6. Pink is the new blog

Med mottoet «everybodys business is my business» vet du hva du får her. Her er det mange bilder, som bloggeren selv ofte har tilført litt ekstra.

7. Dana's dirt

Bildebasert blogg, her ser du Jessica Alba i gjennomsiktig kjole, Gwen Stefanis sønn og de nifseste bildene av Lindsay Lohan så langt. Dana forteller også på siden sin hvem hun er.

8. Dlisted

Snertne kommentarer der ingen spares, sist om kameraglade Cannes-kjendiser på Dolce&Gabbana-fest. Her kan du også diskutere om Kylie har Botox i ansiktet. Her er forresten arrestasjoner en egen kategori, om du er interessert i slikt.

9. Couturecandy

Her får du kjendisnytt med motetips. Skulle du få lyst å se ut som Reese Witherspoon eller Nicole Richie, får du vite hvordan du kan fikse det – med direkte lenker til nettbutikker.

10. Kjendisbloggen Journalist Julie S. Werenskiold blogger om trender, film og kjendislivet fra sin base i Hollywood. Hun har møtt mange av de store stjernene og kommer med sine personlige betraktninger.

Werenskiolds blogg finner du hos

Bt.no *** Aftenbladet.no * Fvn.no * Adressa.no**