Stones-gitaristen Ronnie Wood (62) brøt med russiske Ekaterina Ivanova (20) etter at han ble arrestert, mistenkt for å ha angrepet henne før jul i fjor. Han skal angivelig ha tatt kvelertak på henne etter en heftig krangel utenfor en restaurant i Surrey i England. Og Ivanova svarte med å gi intervjuer til pressen der hun blant annet omtalte Wood som «en ond nisse». Men nå ser det ut til at de har sluttet fred. Ivanova, som er blitt TV-stjerne etter å ha deltatt i den britiske versjonen av «Big Brother»:

– Etter at jeg kom ut av Big Brother-huset, snakket vi sammen. Vi hadde bestemt oss for å møtes igjen, sier hun – og legger ifølge The Sun til at hun ble gledelig overrasket over møtet.

– Han sluttet å drikke for et par måneder siden og virket roligere. Vi spiste sashimi, drakk vann og lo når vi tenkte på hvor sprøtt hele forholdet vårt hadde utviklet seg. Han ba om unnskyldning for oppførselen sin. Jeg tilga ham – og vi klemte hverandre. Jeg tror han forstår at verden ikke bare dreier seg om ham, sier Ivanova.

Hun forteller også at hun tror ekteskapet til Ronnie Wood for lengst var over da hun møtte ham, og at hun aldri tenkte på penger eller berømmelse da hun ble involvert i rockeren.

– Det handlet mer om karismaen hans, sier hun til The Sun. (©NTB)