I et stort intervju med Mail Online snakker skuespilleren, kjent for den mannfolkgale rollekarakter Samantha Jones i Sex og singelliv-universet, om framtidige teaterplaner. Og om forholdet til Sarah Jessica Parker, som spiller hovedpersonen Carrie Bradshaw i den populære serien og filmene. De to har vært omgitt av rykter om konflikter og dårlig kjemi i en årrekke. For et års tid siden gjorde Parker et forsøk på å få stoppet ryktene om misstemningen, da hun uttalte til amerikanske Elle: – Jeg tror ikke noen ønsker å tro at jeg elsker Kim. Jeg forguder henne. Jeg ville ikke gjort filmen uten henne.

Nå er det Cattralls tur til å uttale seg om forholdet, og hun sier: – Jeg tror Sarah har rett. Folk vil rett og slett ikke tro at vi kommer overens. De har investert for mye i ideen om at vi er to sterke, suksessfulle kvinner som sloss. Det er populært sladder. Men sannheten, om at vi er gode venner som møtes og liker å jobbe sammen, det er ikke like interessant.

Hun legger til: – Jeg synes Sarah er fantastisk. Hun er den fødte leder og hun leder på en så sterk og samtidig myk måte. Både hun og jeg er lei av dette. Det er utmattende å prate om, det kjeder meg. Neste spørsmål takk, sier hun. (©NTB)