Paret har hatt store problemer lenge, melder sladreavisen News of the World. McCartney (63) traff Mills (38) på en tilstelning der begge var prisutdelere. De giftet seg i 2002. Fra første dag har kilder i parets omgangskrets fortalt pressen hvordan Mills måtte streve med å komme inn i varmen hos McCartneys voksne barn. Spesielt designeren Stella McCartney skal ha vendt farens nye brud en særdeles kald skulder. Siden har det versert store og små rykter om problemer mellom paret, som fikk datteren Beatrice i 2003. Og når Mills nå bor alene i parets hjem utenfor Brighton, mens Paul McCartney holder hoff på sitt gods åtte mil bortenfor i Peasmarsh, gir det ytterligere næring til skilsmisseryktene.

— De sliter svært med ekteskapet, de har hatt en forferdelig krangel. Paul og hans første kone Linda var nesten ikke borte fra hverandre en eneste natt i de nesten 30 årene de var gift. Men Paul og Heather har vært fra hverandre en hel uke, sier en venn av paret til den ikke alltid like pålitelige avisen.

Mills selv benekter at hun har skilt lag med McCartney. Da People tok stafettpinnen videre i helgen - og kontaktet henne for en kommentar, svarte hun at hun fortsatt er sammen med den berømte musikeren. Hun hevder grunnen til at hun og ektemannen bor hver for seg er at hun trenger ro fra mediene mens hun kommer seg etter en operasjon. (©NTB)