Mye av ryktemakeriet skyldes at de to spiller hovedrollene i «Mr. and Mrs. Smith», en film som handler om et ektepar som er gått lei sitt rolige samliv. Det de ikke vet er at begge er leiemordere. Når de får i oppdrag å drepe hverandre, er det duket for konfrontasjon.Pitt har personlig uttalt til Access Hollywood at han avviser hovedsaken magasinet Us Weekly kommer med i sitt siste nummer. Over separate bilder av Pitt og Jolie står overskriften «Det er sant!» på forsiden. Bladet siterer ansatte i hotellet Parker Palm Springs som skal ha sett de to kose.

— De kysset og holdt rundt hverandre. Han gned henne på ryggen. Det så romantisk ut, sier et såkalt øyenvitne til magasinet.

En talsmann for Pitt var også sitert i artikkelen der han benektet at det hadde foregått noe mellom dem og at de to holdt seg hver for seg. Men Pitt har altså selv ønsket å benekte ryktene.

— Denne historien er fullstendig usann. Fordi tabloidene tjener så mye penger, og jeg anser Us Weekly for tabloid, anstrenger de seg hardt for å underbygge det de skriver, enten det er sant eller ikke.

Magasinet står imidlertid på sitt.