String Swing-Gym

Sted: Telt Øvre Torv

Tid: Fredag kl 21.00

Christianssand String Swing Ensemble er kjent for å gå nye veier, og under GYM-festivalen spretter de definitivt av velkjente swing-stier. Mens stringerne spiller skal nemlig verdenmesteren i rytmisk sportsgymnastikk utfolde seg på gulvet. Her blir det estetikk og musikk i unik forening.

Dyreparkfestivalen

Sted: Dyreparken

Tid: Fredag, lørdag og søndag.

Det er avslutningshelg for årets dyreparkfestival, og programmet er naturligvis tettpakket. Festivalforestillingen på Am{filig}scenen i Kjuttaviga er definitivt verdt å få med seg. Den begynner klokken 15.30 hver dag, og Kaptein Sabeltann og hans menn forventes å dukke opp.

Posebymarkedet

Sted: Posebyen

Tid: Lørdag 11.00 til 16.00

Lørdag våkner Posebyen til live igjen. Her blir det salg og utstilling av både antikviteter og kunsthåndverk samt bruktmarked. Regn også med musikk og underholdning. Kaffe, vafler, vin og øl er naturligvis tilgjengelig i Kristiansands vakreste bydel.

Spelet om Kråka

Sted: Kråkevika, Spangereid

Tid: Fredag, lørdag og søndag

Etter den store suksessen i 2000 og 2002 setter Agder Teater igjen opp sagnet om fattigjenta Kråka fra Spangereid som ble dronning av Danmark. Fem forestillinger blir spilt i løpet av helgen; Fredag (18.30), Lørdag og Søndag (16.00 og 18.30).

Janne Formoe

Sted: Havana

Tid: Fredag 21.00, lørdag 19.00 og 21.00

På hjemmebane gjør Janne Formoe like stor suksess som i hovedstaden med sin morsomme en-kvinne-forestilling Neverending Story. Det er satt opp en rekke ekstraforestillinger i neste uke og hvis du er rask på labben kan du fortsatt sikre deg en ledig plass.

Gledeskompaniet

Sted: Quarten Bar og Nattklubb

Tid: Lørdag kl. 23.00

Det lokale bandet Gledeskompaniet er klar med sin nye CD «Kjærlighet og Kildevann» og i den anledning er det selvsagt på sin plass å feire med en konsert. Her kan du forvente deg country med norske tekster, og hvis du lytter nøye etter vil du ganske sikkert får høre «Splitter Pine» fremført i travtakt.

Markens-konserter

Sted: Markens

Tid: Fredag og Søndag

Caféen på Markens byr på to konserter denne helgen. Fredag blir det konsert med Henning Strandens Minitrio, og søndag er det Dag Erik & The Dreamers som entrer scenen.

Bjorvands / The Flush

Sted: Telford

Tid: Lørdag kl 22.00

Sist Bjorvand-gutta gjestet Telford var det så smekkfullt at publikum måtte samarbeide for å få løftet ølglasset opp til munnen. Forvent deg høy party— og Beatles-faktor av bandet med byens mest samkjørte vokalharmonier!

Nypan Klingen Quintet

Sted: Café Generalen

Tid: Fredag 21.00

Øyvind Nypan og Mari Klingen heter frontfigurene og resultatet av samarbeidet er musikk tuftet på amerikanske jazz-tradisjoner. Dersom værgudene slår seg vrange flyttes konserten fra Ravnedalen, til Charlies.