Saturday Night Fever

Sted: Gimlehallen

Tid: Fredag 19.30

Endelig er suksessmusikalen fra Broadway og West End i Kristiansand. Forestillingen har allerede blitt spilt 100 ganger i Oslo. I kveld kan du høre klassikere som «Staying Alive», «If I can’t have you» og «How deep is your love». To av skuespillerne er Kjetil Tefke og Orji Okoroafor. Tefke spiller Tony Manero, arbeidergutt og italiensk-amerikaner. Orji spiller DJ-skikkelsen Monty. Andre som medvirker er Bård Steine, Øyunn Bjørge, Catrine Bang Norum, Katrine Blomstrand og Dag Vågsås. Hittil har mer enn 40.000 sett forestillingen.

Splashgirl

Sted: Frk. Larsen

Tid: Fredag 22.00

I kveld besøker jazz-trioen Splashgirl Frk. Larsen. Den består av Andreas Løwe, Andreas Lønmo Knudsrød og Jo Berger Myhre. Splashgirl har kun eksistert halvannet år. Komposisjonene er utelukkende originaler av Løwe og Myhre. Musikken er akustisk, åpen og i utgangspunktet ganske enkel. I kveld vil også Kristiansand Jazzklubb presentere vårens program.

Jølle & Magne

Sted: Leopold

Tid: Fredag 23.00

16-åringen Jølle er en mester på gitar. Han har imponert byens gamle rockere. Martin akkompagnerer ham på piano.

NUD

Sted: Lundskråga

Tid: Fredag 21.00

I kveld avsluttes Akustisk konsertuke på Lundskråga med NUD. Bandet består av Daniel Nordgård, Tori Wrånes og Ian Kolstad. Det koster 30 kroner å komme inn dersom du ikke har kjøpt ukepass. Arrangementet er et superlokalt Lunds-fenomen med støtte fra næringslivet på østsiden av Otra.

Du er mi mor

Sted: Agder Teater

Tid: Fredag og lørdag 17.30.

«Du er mi mor» er en humoristisk og følsom monolog om alderdom, demens og om forholdet mellom voksne barn og foreldre. Jan Erik Christensen fra Hordaland teater spiller både mor og sønn i stykket.

Privattimen

Sted: Rosegården Teaterhus

Tid: Lørdag 20.00

«Privattimen» er et komisk drama bygget på en dramatisk tekst. I tillegg til å kritisere skolesystemet viser dette korte stykket det perverse ved all makt: Man gjør aldri noe for fellesskapets beste, men for sitt eget beste.

Nøtteknekkeren

Sted: Agder Teater

Tid: Fredag og lørdag 19.00

Peter Schaufuss Balletten viser tredje og siste del av Tsjaikovskij triologien «Nøtteknekkeren». P.S Balletten er et internasjonalt ballettkompani som reiser verden rundt. Kristiansand er det eneste stedet i Norge som får besøk denne gangen. «Nøtteknekkeren» handler om en stygg, forhekset prins som bare kan få sitt opprinnelige utseende tilbake hvis noen vil elske ham til tross for hans stygge utseende.«Nøtteknekkeren» er en av verdens mest viste balletter og er alltid en publikumsfavoritt.

Åge Næss

Sted: Leopold

Tid: Søndag 21.00

I kveld spiller trubaduren Åge Næss på Leopold Musikkpub.