KRISTIANSAND:

— Det må være noen som er mindre kjent enn meg, og det sier ikke så lite, ler Thom Hell.

Kristiansandsartisten er snart i mikseboksen med sin neste fullengder, som skal gis ut 30. januar. I fjor fikk han mye kritikerros og ble lokal popstjerne, da han ga ut «I love you».

Nå vil Hell få med seg en ukjent artist på den neste plata. Planen er å legge inn vedkommendes låt som et skjult bonusspor. Nå utfordrer Hell alle som vil til å sende inn en innspilt sang, og den han liker best får plass.

— Jeg hadde jo syntes dette var dødsgøy å prøve før jeg ga ut noe selv. Og jeg håper jo noen vil sende inn. Det hadde vært litt pinlig hvis ingen gadd, sier Hell.

Han tar nær sagt hva som helst hva angår innspillingskvalitet.

— Den har ingenting å si. Det er sangen som teller, og jeg hører uansett om den er bra. Det trenger heller ikke høres ut som noen Thom Hell-låt, og det er ikke sjangerbetont hvem som kommer med. Men det må jo være på engelsk, synes jeg, og dersom du leverer hip hop på norsk er kanskje ikke sjansen så stor.

Også tidligere har Hell lagt inn skjulte bonusspor. På EPen «Tremendous Sinner» ligger en versjon med fullt band av «Queen of Beauty» inne som skjult bonus. Det er bare å spole tilbake med en gang du setter i plata, så kommer sangen.

Dersom du har håp om å få plass på neste Hell-plate, må du innen 1. november sende en cd til Sonet/Thom Hell Co/Universal Music PB 2645 0203 Oslo. Eller en MP3 til songs@thomhell.com.