Spillet er egentlig en slags samling greatest hits fra de tidligere spillene i serien. Du får masse forskjellige spillvarianter å prøve deg på, som vanlige løp, løp på tid uten konkurrenter, løp der du kjører politibil og skal knuse en som prøver å komme seg unna, og selvfølgelig slageren Crash Mode, der målet er å forårsake så stor skade som overhodet mulig ved å suse inn i trafikkerte kryss.

Det er utrolig hvor bra utvikler Criterion har greid å tilpasse Burnout til håndholdt format. Spillet ser nesten helt likt ut som versjonene til tv-spillkonsollene, bortsett fra enkelte effekter som er utelatt for å spare maskinkraft. Deformeringen av bilene når du krasjer er helt utrolig, og fartsfølelsen er upåklagelig.

Burnout Legends støtter spilldeling, så du kan spille mot andre PSP-eiere via trådløs tikobling uten at disse har en kopi av spillet. Likte du de tidligere spillene i serien (og det gjorde alle som prøvde) kommer du til å like dette akkurat like godt. Burnout Legends er uten tvil det beste racingspillet til PSP så langt, og er et must for alle grisekjøringsentusiaster.

TORE SAND

Burnout Legends

Electronic Arts

Sjanger: Racing

Alder: 3+

Plattformer: Kun PSP