Sju år etter at familien lanserte sitt populære realityshow, er rockeklanen tilbake og «Osbournes: Reloaded» har premiere på amerikansk fjernsyn tirsdag kveld. Men i Panama City, Florida, blir ikke serien vist. Osbourne-familiens nye underholdningsprogram er blitt sensurert av en lokal tv-stasjon etter at sjefene bestemte seg for at innholdet var «for slibrig».

– Ikke egnet

Fox-filialen WPGX Fox 28 har varslet at de kommer til å sende «The Simpsons» i stedet.

– Jeg følte bare ikke at det (programmet) var i henhold til samfunnets standarder. Dette programmet er ikke egnet for allmennheten i Panama City. Jeg følte ikke at det var passende, sier sjefen for WPGX, David Cavileer, til lokalavisen News Herald .

Sinte

Panama City er et populært utfartssted for studenter i påskeferien og ikke regnet for å være en spesielt puritansk by. Forbudet har skapt reaksjoner hos byens innbyggere og mange er sinte over at kanalen bestemmer hva de kan se på fjernsyn. På nettavisen til News Herald går debatten friskt.

Ny stil

«Osbournes: Reloaded» er et underholdningsprogram med publikum, og Ozzy, Sharon, Jack og Kelly deltar. I reklamene for serien ser man blant annet Ozzy som jobber i en fastfood-kjede og slenger pommes frites inn i en bil, og en ung mann som lures til å kline med en gammel dame på scenen. Black Sabbath-vokalistens familie ble kjent verden over i 2002 da første sesong av realityprogrammet deres ble vist på MTV.

Se en forsmak på «Osbournes: Reloaded» her: