KRISTIANSAND: Den 24 år gamle venndølen går i Lillian Müllers fotspor og blir ifølge TV2 playmate i den amerikanske utgaven av Playboy.

— Jeg fikk beskjed i forrige uke om at jeg får gjør en playmateshoot med Playboy. Jeg drar i neste uke, sier Tove Lill Løyte til «God kveld Norge».

En måned «over there»

I Los Angeles venter et rom på Playboy Mansion, som er hjemmet til grunnlegger og eier av Playboy, 83 år gamle Hugh Hefner. Løyte blir samboer med Hefner en måned, og skal blant annet jobbe som vertinne på de berømte og beryktede festene i boligen.

— Jeg gleder meg utrolig mye til å treffe «Hef». Han er jo en levende legende i bransjen, sier hun, og legger ikke skjul på at hun opplever det hele som uvirkelig.

— Dette er en veldig stor mulighet for meg. Jeg gleder meg egentlig til alt. Å få et eget rom å bo på i Playboy Mansion blir helt fantastisk, sier den tidligere formannen for Fremskrittspartiets Ungdom i Kristiansand.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

GRUNNLEGGER: 83 år gamle Hugh Hefner er grunnlegger og eier av Playboy. Nå får han besøk fra Vennesla en måned. (Foto: Scanpix) Foto: Scanpix

For et drøyt år siden oppholdt Løyte seg i Los Angeles i to måneder, og bodde i «Swedish Mansion», den svenske versjonen av Playboy Mansion. Hjemlengselen ble imidlertid for stor, og Løyte avbrøt oppholdet en måned tidligere enn opprinnelig planlagt.

Les også: — Jeg savnet datteren min

— Jeg kommer nok til å reise tilbake, men bare for en kort tur, sa Løyte til fvn.no den gang.

Trener tre ganger om dagen

Formålet med å delta i «Swedish Mansion» var å få seg en internasjonal karriere som glamourmodell. Under oppholdet var hun også til prøvefotografering hos Playboy, noe som ga mersmak.

Nå forbereder hun seg så godt hun kan før gjensynet med fotografene.

— Jeg trener tre ganger om dagen, løper om morgenen, trener styrke på ettermiddagen, og løper igjen på kvelden, forteller hun til «God kveld Norge».

I tillegg til æren med å få posere i Playboy, kan venndølen også vente seg en aldri så liten godtgjørelse. 25.000 dollar er det verdt å være playmate, ifølge «God kveld Norge».

HJEMLENGSEL: Tove Lill Løyte var i fjor vår i «Swedish Mansion», den svenske versjonen av Playboy Mansion. (Foto: Privat) Foto: Privat