VIKHAMMER: Etter tre uker på «Farmen» var det lørdag slutt for urokråka fra Vikhammer. Lørdag tapte hun kunnskapstvekampen mot Silje da veterinæren klarte spørsmålet om grisers svangerskap.

– Jeg har bare jugd, jugd og jugd. Jeg har vært en skikkelig drittsekk, sa Ida Holmen før lørdagens tvekamp på TV2. Oppfattet som ufordragelig

Mange mener at Ida Holmen ikke bare har vært en drittsekk på tv, men at hun har gitt begrepet drittsekk-tv helt ny betydning. Det er vel få tv-ansikt som av seerne er blitt oppfattet som så ufordragelig som nettopp hennes. Hun har sagt rett ut at hun ville skape splid.

Ville være ekkel

26-åringen fra Trøndelag var ikke overrasket over å bli valgt som førstekjempe siden hun var en av de fire utfordrere. Men mange var nok overrasket over at hun valgte Silje som motstander i tvekampen.

– Jeg visste at hvis Silje ble valgt, så måtte Catharina sove alene og det turte hun ikke. Sover storbonden et annet sted så får de en straff. Så det var for å være jævlig mot Catharina, forteller Ida til Side2.no.

Som straff ble hønene tatt fra deltakerne.

Ikke gøy med rosenrødt

Ærligere enn det kan det vel ikke sies. Ida har tidligere uttalt at hun hadde som mål å bryte Catharina ned psykisk og at hun også greide det. Catharina har siden sagt opp jobben sin som følge av alt oppstyret.

– Det hadde ikke vært så gøy hvis alt var rosenrødt på gården hele tiden, da ville det ikke vært så morsomt å følge med, sier Ida til Side2.no.

Elleville sitater

Hun har også blitt sitert landet rundt på ting som:

«Geir Ove og Ann Kristin har nok med 100 prosent sikkerhet «rulla rundt i høyet».» Noe de involverte benektet på det sterkeste.

«Den jeg snakket mest dritt om var Catharina. Jeg fikk som mål bryte henne ned psykisk, og det greide jeg.»

«Jeg ble sendt inn i Farmen for lage litt bråk, og det var akkurat det jeg gjorde. Tror jeg blir framstilt som en bitch og det er mulig jeg vil få status som den nye Christer Falck. Det er fordi jeg snakker mye dritt om de andre deltagerne og baksnakking er min største hobby i Farmen.»

Hun har også uttalt at hun vil posere på forsiden av FHM, være med i Hotel Cæsar og at hun har hatt sex med 4000. Ikke tilgjengelig

Ida Holmen er for tiden på et selvpålagt eksilopphold i Frankrike og har ingen planer om å komme hjem før «Farmen»-bråket er over. I intervjuer har hun dessuten sagt at det meste hun har sagt og gjort var bare tull og fjas.

Vi hadde derfor tenkt å spørre henne hvorfor hun ville gå gjennom alt bryderiet med å framstille seg selv på en så uriktig måte, men den frittalende trønderen sendte oss en sms hvor hun forklarte at hun var for syk av omgangssyke til å prate. Så det spørsmålet får vi heller komme tilbake til.