**Marte Wulff

Hallen

Publikum: 300**

Marte Wulff har en stemme som både kan og vil kan ta pusten fra deg, og det er få norske artister som skriver vakrere poplåter enn henne.

Begge deler utnyttet hun til fulle da hun inntok Quartfestivalen i går.

Å skulle spille innendørs under en utendørsfestival er nok ikke det beste utgangspunktet for noen artist, men da Marte satte seg bak pianoet presis halv seks i går, var det både godt med tilhørere og upåklagelig stemning i den bekmørke hallen.

Marte var på hjemmebane, og begynte friskt og selvsikkert med «The Boat». Lyden var krystallklar, bandet låt samspilt og alle utstrålte fabelaktig spilleglede.

Quarterne fikk servert alt fra publikumsyndlingen «Carousel (of Love)» fra debutplata «Jacket» til splitter nye låter, og musikken satt godt i øret. Spillemessig var det intet å utsette, og publikum koste seg med sofistikert og var popmusikk. Det ble til og med tid til en liten gjesteopptreden med Thom Hell, noe som med stor tydelighet slo bra an hos de oppmøtte.

Det vokale arbeidet Marte Wulff la ned i løpet av den tre kvarter lange konserten var enestående. Dama hadde total kontroll over hver eneste lille tone, og leverte sanglinjer Tori Amos ville ha misunt henne. Som kommunikator viste hun derimot at hun er noe uferdig, for mens hun utadvendt og selvsikkert nådde ut til publikum når hun sang, virket hun blyg og reservert når det kom til kommunikasjon mellom låtene. Kanskje hun rett og slett ble overveldet av det entusiastiske hjemmepublikummet?

En nydelig konsert ble det uansett, og Marte fikk ettertrykkelig bevist at hun er blant landets aller beste singer/songwritere.