SØGNE: — Med fjorten supermotiverte deltakere og en fantastisk location har vi fått en ramme rundt Farmen som vi ikke kunne ha drømt om på forhånd. Dette blir en strålende sesong, lover programleder Gaute Grøtta Grav.

Mandag vises første episode av realityserien "Farmen - kampen for tilværelsen" på TV2. Serien ble spilt inn i Ny-Hellesund i løpet av ti uker i fjor høst.

God reklame - Glimrende Søgne-reklame sa kommunens ordfører Eli Løite til fvn.no den gang. I beste sendetid på vintermørke kvelder kan hele Norge drømme seg bort til sol, sommer og skjærgård på Sørlandskysten.

Farmen-gården ligger idyllisk til på Monsøya i skjærgården utenfor Søgne. Sesongens mentor er Stein Frode Ertzeid, som er oppvokst og bosatt i Ny-Hellesund.

— Det blir fantastisk å vise frem området til hele Norge. Jeg tror dette blir god underholdning, sier Ertzeid til fvn.no.

Bryllupsreise på Farmen Blant deltakerne i årets sesong er Vanse-mannen Ole Magnus Skretting og kona Agnethe B. Salvesen fra Farsund, som giftet seg i juli og tilbrakte hvetebrødsdagene på Farmen.

De nygifte møter hard konkurranse fra tolv deltakere i alle aldre - fra Karasjok i nord til Kristiansand i sør. Blant dem er 27 år gamle Jarl Bernhard Nilsen fra Birkeland.

Noen du kjenner? Her kan du se bilder og lese om alle deltakerne.

Publikumsuksess

Årets sesong er den fjerde i rekken, og programleder Gaute Grøtta Grav lover at tv-seerne vil kjenne igjen konseptet fra før.

— Noen endringer blir det imidlertid. Deltakerne vil blant annet etter hvert forstå at de ikke er alene på øya, og at det finnes et parallelt univers i nærheten av der de bor, sier Grøtta Grav til TV2 sine nettsider.

Farmen er en av TV2s største seersuksesser, og har i de tre foregående sesongene hatt over 700 000 seere i snitt.