OSLO: Laget til Knutson klarte ikke å hanke inn nok stemmer fra publikum, og måtte dermed forlate konkurransen. Det syntes ikke å gå altfor mye inn på artisten fra Birkeland, som var godt fornøyd med kveldens opptreden.

— Vi har hatt en fantastisk, fantastisk herlig kveld, sa Knutson til TV2 da det ble klart at hun ikke var med videre.

Koret hennes fremførte Billy Joel-slageren «River of Dreams» og Alice Cooper-klassikeren «Poison», uten at det innbrakte de nødvendige stemmene. Knutson, som har fått en enorm støtte fra sambygdingene fra Birkeland under konkurransen, oppsummerte konkurransen slik:

— Det har vært gøy, utfordrende, slitsomt og fantastisk gøy, sa Knutson, som også takket birkenesingene for all støtte og entusiasme i løpet av konkurransen.

Høygravide Knutson har termin samme uka som finalen går av stabelen, 2. mai. Uten at det tilsynelatende har bekymret henne nevneverdig.

— Nå slipper jeg hvertfall å bekymre meg for TV-fødsel, sier hun til Dagbladet.no.

Syv kor var med da konkurransen startet, og nå er det kun Hanne Krogh, Øyvind "Elg" Elgenes og Jørn Hoel som fremdeles er med i kampen om seieren. Sistnevnte syntes det var trist å si farvel til konkurrenten fra Birkeland.

— Jeg må si det er ekstra trist at hun forsvinner. Hun er ei så god jente, og ikke minst så flink, sa Jørn Hoel til TV2.