Hvit jul, engler over marken, vise menn, og jomfrufødsler i stallen er neppe det fans av norsk black metal er mest opptatt av. Nå gir imidlertid plateselskapet Indie Recordings metalfansen en julegave av det kullsorte slaget. På selveste Julaften gir plateselskapet bort en hel plate full av det de mener er årets beste metal.

Låter

I praksis betyr dette at låter fra Satyricon, Enslaved, Keep Of Kalessin, Wardruna, Stonegard for å nevne noen blir å finne til gratis nedlasting på selskapets MySpace-side. Samlingen har fått navnet «Christmas Carnage Vol.1 — A heavy gift from Indie Recordings» og blir tilgjengelig gratis helt fram til nyttårsaften. Du kan velge mellom to ulike pakker med forskjellig lydkvalitet. Selskapet har også laget et skikkelig plateomslag til pakken.

Forklarer

I en pressemelding forklarer plateselskapet sitt gavmilde stunt på denne måten: «For å bøte på den uunngåelige overdosen med Bjørn Eidsvåg og ?Peter Jöback i julen, har vi bestemt oss for å gi en solid ?dose metal i julegave til det norske folk».

Enslaved bidrar også til å gjøre julen litt sortere. Foto: Scanpix Foto: Scanpix