2008 var året da kjendisparenes babybilder slo ale salgsrekorder, og aller mest interesse var det knyttet til Brad Pitt og Angelina Jolies tvillingbabyer. Ifølge BBC var det det britiske underholdningsmagasinet Hello! som sikret seg de første bildene av babyene til en sum som ble anslått til å ligge mellom 10 og 15 millioner dollar. Paret donerte pengene til et veldedig formål. Pris

Sangeren Ashlee Simpson-Wentz og rockestjernen Pete Wentz fikk sønnen Bronx Mowgli Wentz 20. november i år. Babygutten veide 3230 gram, og var 52 centimeter lang. Paret annonserte graviditeten i mai, kun få uker etter at paret hadde giftet seg i en intim seremoni på eiendommen til Ashlees foreldre. Nå foreligger de første bildene av vidunderet. Wentz, som trakterer bassgitaren i Fall Out Boy, uttalte etter fødselen at de var blitt tilbud store summer for å selge babybildene, men at de takket nei.

Publisert

Istedet har de to valgt å legge ut bilder av seg selv og lille Bronx Mowgli på nettstedet Friendsorenemies.com. Helt gratis. På nettstedet benytter stjerneparet også anledningen til å ønske god jul og godt nyttår.

— Vi bestemte oss for å dele den beste presangen vi noensinne kunne få med dere: Bronx Mowgli Wentz. Vi kunne ikke vært lykkeligere, skriver paret.