— Da jeg pakket for å reise ut av byen med min datter og min kjæreste, så jeg IKKE noen falsk granat i bagasjen min, skriver Johnny Knoxville nå i sin egen blogg.

Skylder på assistent

En bombegruppe ble tilkalt da Knowville ble stoppet i sikkerhetskontrollen på Los Angeles International Airport torsdag. Ekspertene konkluderte til slutt med at granaten var falsk, Knoxville ble løslatt og sluppet ombord på et fly.

Nå hevder tv-kjendisen at det må ha vært en assistent som plantet den falske granaten.

Plantet granaten

Knoxville jobber nemlig for tiden med en ny tv-serie for MTV, og skriver følgende på sin blogg:

— Da filmingen var over, pakket garderobejenta bagasjen min så jeg kunne dra hjem, og - uten at jeg visste om det - pakket hun en falsk granat i et forrom på bagasjen min.

Knoxville skriver videre at han foreløpig ikke ser humoren i handlingen. Stjerna ble fullstendig overrasket da granaten ble oppdaget, men skriver at politiet oppførte seg eksemplarisk.

Roser politiet

— Politiet gjorde jobben sin, og verifiserte fort at granaten ikke var ekte. Politiet var veldig rolig, med tanke på situasjonen og at dette kun var min egen feil. Jeg burde ha sjekket bagasjen min igjen og igjen. Men det gjorde jeg ikke, og nå har vi denne episoden, skriver Knoxville.

I tillegg til å være sentral i stuntprogrammet «Jackass», har Knoxville spilt i filmer som «The Dukes of Hazzard» og «Men in Black II».

Det er foreløpig ukjent om granatepisoden gir etterspill i form av bøter.