Redford (71), som for alvor ble superstjerne etter sin innsats i «Butch Cassidy and the Sundance Kid» i 1969, giftet seg med sin tyske kunstnerkjæreste Sibylle Szaggars (51) i Hamburg i helgen. Redford og Szaggars møtte hverandre under en av Sundance-festivalene tidlig på 90-tallet. Siden 1996 har de bodd sammen på Redfords store ranch i Utah.

Hamburg

Det var den tyske avisen Hamburger Abendblatt som avslørte at de to hadde giftet seg, og ifølge avisen fant seremonien sted på Louis C. Jacob Hotel i Hamburg lørdag. Bare rundt 30 nære venner og familiemedlemmer var invitert.

Privat

Redford har alltid vært kjent for å beskytte privatlivet sitt, og greide også denne gangen å holde pressen på avstand. Han var gift med sin tidligere kone Lola Van Wagenen fra 1958 til 1985, men ifølge den britiske avisen The Telegraph tok det nesten et tiår før dette ble offisielt bekreftet. Paret ble viet av pastor Frank Engelbrecht, og han fortalte til nyhetsbyret AFP at «seremonien var veldig viktig for dem». Han bekreftet også at vielsen ble gjennomført på tysk.