Sienna selv, som snart blir å se i den Bob Dylan-uthengende «Factory Girl», fastholder at ingen ennå har spurt henne. Hun forklarer rykteflommen med at de to spilte mot hverandre under innspillingen av «Layer Cake» i 2003 og ifølge henne selv «kommer så godt ut av det med hverandre».

Den gang var det reinspikka romanserykter som fløy, fordi Sienna Miller skal ha vært utro mot Jude Law med nettopp Daniel Craig — som for sikkerhets skyld var Laws gamle kompis. Nå er det derimot jobben det gjelder:

— Jeg tror ikke Daniel har tid til å være filmagent for øyeblikket, sier Sienna Miller, som ikke synes det gjør noe at ryktene flyr og heller gir dem en ekstra omdreining, ifølge New York Post:

— Han er den beste 007 noen kunne håpet på, og hvordan kan noen si nei til James Bond?

Sienna Miller får fremdeles pepper for sitt frisyrevalg under Golden Globe-prisutdelingen tidligere i uken, der hun dukket opp med fletter på hodet i beste alpepikestil.

  • Prøver hun å se ut som Heidi? Hvor er geita, spurte amerikanske journalister som er mest kjent med barnebøkene om den lille sveitsiske jenta.

Men andre - og mer oppdaterte reportere - påpekte at Millers nye frisyrevalg er en tro kopi av den ukrainske politikeren og tidligere statsminister Julia Timosjenkos signaturfrisyre.