LIVERPOOL: Perez Hilton, også kjent som Mario Lavandeira, er digital vert under torsdagens MTV EMA-utdeling. Den 30 år gamle cubansk-amerikanske kjendisbloggeren møtte pressekorpset onsdag til en liten forsmak på hva vi kan vente oss under den direktesendte moroa før og under showet. Her er hva han hadde å si:

Om Katys Perrys festing:

– Jeg hørte hun hadde vært på en homobar i går. Hun ville ha meg med på byen, men jeg trenger hvile slik at jeg ikke får et Mariah Carey-sammenbrudd.

Om uttalelsen om at han vil invitere Take That med seg i dusjen :

– Jeg tror Take That unngår meg! Jeg må kanskje prøve meg på Oasis neste gang de er på turné.

Om nervene:

– Jeg gleder meg! Jeg har tre antrekk klare for kvelden og de har alle et britisk tema. Men Katy har 12 antrekk, det burde hun også siden hun har en ekte vagina.

Om sin egen kjendisstatus:

– Det er så morsomt. Jeg slenger så mye dritt om mange av kjendisene som er her på EMA. Og de snakker fremdeles til meg! Jeg forstår ikke hvordan jeg får det til. Og jeg setter pris på det! Hvis to personer liker meg, er det tre eller fire som hater meg, og sånn bør det være. For da får jeg ikke et skikkelig stort ego som Beyoncé. Men hun kan ha et stort ego, for hun er multiplatinaselgende artist. Superstjerne!

Om hvordan han vil skille seg ut på den røde løperen:

– Jeg vil alltid gjøre noe vilt; enten det er med sminke, håret eller klærne mine. Jeg prøver å komme på «verst-kledd»-listen, men det er «best-kledd»-listen for meg.

Om å være digital vert:

– Det er direktesendt, så jeg kan si ha som helst. De betaler meg ikke heller, så de kan ikke sparke meg.

Om hvem som vil gi ham et spark bak:

– Kanskje Beyoncé. Men hun er altfor fin dame til å gjøre det. Men kanskje hvis jeg går på scenen og ødelegger showet hennes. For da er hun «Sasha». Hun har et alter ego som heter «Sasha» og «Sasha» vil knerte meg. Beyoncé er en altfor kald maskin som heller vil få livvaktene sine til å legge meg i bakken.

Om det er action bak kulissene:

– Nei, det er bare onsdag, men kanskje senere i dag eller i morgen. Det er en bar for artistene i lokalet og gode ting skjer når musikere blir fulle.

Om sitt nye slankere utseende:

– Jeg har trent mye. Jeg prøver å få meg et ligg! Det ble ikke så mye på meg før, det har forandret seg litt i det siste, men. Jeg var med Paris Hilton til London for «Paris Hiltons new best friend», kanskje jeg skulle fått meg mitt eget show «BF» «Boyfriend»?

Om de britiske kjendisdamene:

– Og til prinsesse Beatrice: Om du leser dette eller ser dette; Jeg elsker deg. Takk for at du gir meg noe å skrive om! Den jenta er ute av kontroll! Kommer Jordan? Jeg elsker henne også. Hun er en inspirasjon. Å være Katie Price betyr at man kan lansere et nytt produkt hver dag! Og jeg er misunnelig.

Om sin nye kjendisbok:

– Jeg er veldig spent, den kommer ut 6. januar. «Red carpet suicide» – en overlevelsesguide for å holde tritt med The Hiltons. Alt du vil vite om kjendislivet og kjendiser. Den suger ikke. Og det er en god ting.

Om WAGs (fotballkoner):

– Jeg må friske opp kunnskapene mine om fotballkonene. Jeg kjenner ikke så mange. Jeg vet om hun McLoughlin-jenta (Nå Mrs. Coleen Rooney red.anm.), men jeg begynner å grine av henne for hun er så kjedelig. Jeg synes derimot Victoria Beckham er spennende. Jeg elsker det at du i England kan være Jane fra Cheshire, gå ut med en fotballspiller og bli berømt over natten.

Om Perez-festen:

– Jeg skal ha fest i kveld og alle her er inviterte. The Saturdays skal spille, siden jeg er besatt av popmusikk og britene gjør dette bedre enn noen andre. Svensk pop kommer delt første eller andreplass.

Om homofile fotballspillere:

– Jeg har hørt om en eller to homofile fotballspillere.

Ut av det blå:

– Å, jeg vet hva jeg vil spørre Kanye (West) om: Hvordan det føles å være den nest mest kjente svarte personen fra Chicago. Å se hva han sier. For normalt ville han si; «Nei, nei, jeg er fremdeles den mest kjente», men jeg tror kanskje han må se seg slått her.

Perez Hiltons nettsending fra den røde løperen kan du se på mtvema.com fra klokken 19.00 torsdag.