Tidligere denne uka stadfestet Hugh Hefners favorittkjæreste Holly Madison at hun nå er singel. Og nå, bare dager senere, slenger en annen av Hefs kjærester seg på slå-opp-bølgen: Kendra Wilkinson.

I et intervju med «Chelsea Lately» på kanalen E! sier Wilkinson dette:

«Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg gjemmer meg på rommet... Jeg må låse døra når jeg går går ut om dagen fordi det er noen h** som vandrer rundt der oppe. Jeg vil ikke at noen skal stjele fra meg.»

Cybersex med nykjæresten

Og selv om Kendra ikke er videre begeistret for de nye jentenes inntog i The Mansion, er forholdet til Hugh Hefner fremdeles godt.

«Jeg vil bare at Hef skal være lykkelig. Han er min beste venn.»

Kendra snakket også om sin nye flørt, Hank Baskett som spiller for det amerikanske fotballaget Philadelphia Eagles, på «Chelsea Lately».

«Han bor på andre siden av landet, så vi har cybersex på Skype.»

Ensom etter brudd

Det var nettstedet TMZ.com som først kom med nyheten om at det er slutt mellom Holly og Hef etter sju år som kjærester. Da en av nettstedets kameramenn sier til Holly at han har lyst å feire Halloween på The Mansion, svarer Madison:

– Jeg har ikke noe jeg skulle ha sagt. Hugh og jeg er ikke sammen.

På Myspace-siden er Hollys humør for øyeblikket listet som «ensom», selv om hun ennå befinner seg i Playboy-huset.

«Jeg har mitt eget sted, men jeg er fremdeles i The Mansion. Jeg er for travel til å flytte, selv om jeg hadde ønsket.»

Også «The Hef himself» har uttalt seg om bruddet med Madison.

– Hvis Holly sier det er over, så er det vel over da, sa Hugh Hefner i et telefonintervju onsdag med Associated Press.

Jentene strømmer til

Holly Madison, Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt har alle nytt stor suksess av realityserien «Playboyjentene» («The girls next door») som sendes på TV3 i Norge. I «Playboyjentene» skildres livene til Hefs kjærester og skal nå inn i sin femte sesong.

I sesong seks derimot, utelukker ikke sjefen sjøl at det vil dukke opp nye ansikter.

– Det er tydelig at det vil komme nye fjes både i mitt privatliv og i showet. Det har vært stunder hvor jeg har vært deppa over alt dette, men da har Mary (O'Conner, hans sekretær, journ. anm.) bedt meg om å se lyst på tilværelsen og har poengtert alle jentene som står og venter ved porten til huset. I min alder er det vanskelig å tro, men det ser ut til å være sant, fortsetter Hefner.