I august i fjor lanserte Coldplay en ny tjeneste på sin nettside: Orakelet. Orakelet. Coldplays online-orakel, som i realiteten er bandmedlemmene selv, viste seg å ha svaret på det meste, og hvem som helst har hatt anledning til å sende inn spørsmål .

Spørsmål

Da orakelet ble lansert lovet bandet at de beste, mest spennende, eller mest bisarre spørsmålene skulle bli besvart på nettsiden. Så langt har de holdt løftene, og fansen har blant annet fått svar på hvor man kan få kjøpt jakken som vokalist Chris Martin bruker, når bandet skal få en sang med på «Guitar Hero», eller hvorfor Robert De Niro ikke har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. En fan fikk til og med svar på spørsmålet «har ender armhuler?»

Unnskyldning

Det foreløpig siste svaret fra orakelet er på spørsmålet om hvilken Coldplay-sang man bør bruke til å si unnskyld. « Jeg vil si unnskyld til en person jeg virkelig elsker for noe dumt jeg gjorde . Jeg har lyst til å si unnskyld ved å bruke tekst fra en Coldplay-sang. Hvilken sang bør jeg bruke? », spør Lawrence på bandets nettside. Svaret fra bandet er enkelt og greit:

« Denne er lett. Trouble er en sang som reflekterer over dumme ting man har sagt og gjort, så jeg foreslår den uten å nøle ».

En liten advarsel følger imidlertid med anbefalingen:

« Å finne dine egne ord vil kanskje bety mer for mottakeren, så trå forsiktig ».