Jorun Stiansen under lørdagens opptreden i Stjernekamp. Jorun Stiansen under lørdagens opptreden i Stjernekamp. Foto: NRK

Dommer til Jorun Stiansen: – Du har vunnet

Jorun Stiansen var rørt og skjelven etter at hun hadde sunget sin låt i Stjernekamp - i akkurat det samme studio som hun vant Idol for 17 år siden.

OSLO: Jorun Stiansen fra Vennesla sang Read All About It av Emeli Sandé under første episode av Stjernekamp på NRK lørdag kveld. Både Stiansen, programlederen og dommerne var sterkt berørte av hennes opptreden.

Like før hadde hun nemlig snakket åpent om angsten og nedturene hun opplevde etter å ha vunnet Idol, slik hun også har gjort til Fædrelandsvennen.

– Jeg vil ta tilbake en del av meg som jeg mistet for mange år siden, sa hun på NRK. Så fortalte hun om en aktiv hverdag utenfor rampelyset i hennes nye hjemby, Grimstad, før hun gikk på scenen og fremførte låta si.

Det vakte stor begeistring hos dommerne.

– Gratulerer! Du har vunnet, utbrøt dommer Sandra Lyng.

Dommer i Stjernekamp, Sandre Lyng. Foto: NRK

– Jeg føler nervøsiteten din. Men du har vunnet over frykten, sa hun.

Tshawe Baqwa sto oppe og klappet.

– Du er en ambassadør. Dette dreier seg om mer enn musikk. Du er en ambassadør for alle som er redde, sa han.

Programleder Kåre Magnus Bergh, som var akkurat den samme som ledet Idol da hun vant, spurte hvordan det var å være i samme studio igjen.

Jorun Stiansen var skjelven og glad etter lørdagens opptrden i Stjernekamp. Her med programleder Kåre Magnus Bergh. Foto: NRK

– Jeg har sagt i mange år til Egil (samboer, red.anm.) at jeg aldri skulle stå her igjen. Men så er det så deilig å være tilbake, sa Jorun Stiansen.

Under avstemningen var Jorun Stiansen en av de tre med flest stemmer fra publikum, men ingen av artistene måtte forlate programmet første gang.

Vis fakta ↓
Dette er Stjernekamp: