12. januar er det premiere på «4-stjerners middag» på TVNorge. Da Rune Andersen fikk forespørselen fikk han velge hvem han ville spise middag med. Han stilte én betingelse:

— Jeg sa at dersom Ellen Horn ville være med, så skulle jeg stille opp. 15 minutter senere ble jeg ringt opp igjen med beskjed om at hun stilte dersom jeg ble med.

- Ren hyllest

Opptakene ble gjort i juni i fjor. Da det var Rune Andersen sin tur inviterte han Ellen Horn, Kyrre Haugen Sydness og Brita Møystad Engseth til huset på Randøya.

— Det var en helt fantastisk uke med spennende mennesker. Og Sørlandet viste seg fra sin beste side. - Hva syntes de om Randøya da?

— Det var en ren hyllest.

Andersen serverte gjestene sine noe fra havet til forrett, noe fra fugleriket til middag, og hjemmelaget is til dessert.

- Er du glad i å lage mat?

— Ja, men det betyr ikke at jeg er så god til det. Jeg er en kitchen freak. Mens andre menn går på Biltema finner du meg i kjøttavdelingen.

- Hva synes du om programmet?

— Vi som var med hadde det kjempegøy. Dersom det viser halvparten av hvor gøy vi hadde det, så kan du tenke deg at det var dobbelt så moro å være med.

- Nervepirrende

9. februar viser Rune Andersen seg på tv-skjermen. Uka etter inviterer Janne Formoe til fest i sitt hjem i Oslo.

4-stjerners middag, sesong 7, uke 6_Original_60724.jpg

— Det var kjempekoselig, og veldig nervepirrende siden jeg ikke er så god til å lage mat.

Formoe kjente godt fra før Helene Vikstvedt, men hadde ikke truffet Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen og programleder Finn Bjelke før.

Da Janne Formoe skulle være vert lagde hun salmalaks, indrefilet og brownies.

— Det er veldig gøy å se mennesker som man vanligvis ser som programledere og lignende i en annen setting. Nå var det mer avslappa omgivelser, og vi fikk noen gode samtaler, sier Formoe.