I løpet av et lite år har Jonas Alaska blitt en av landets mest populære artister. På Hove onsdag viste han hvorfor.

Etter hvert som tiden har gått siden det selvtitulerte debutalbumet fra i fjor høst, har det blitt mer og mer åpenbart at det ikke fins én eneste svak låt der. Han spilte de fleste av dem foran et stort publikum på storscenen i ettermiddagssola.

Mange av de rolige popvisene til Alaska ber ikke om så mye styr og ståk blant publikum. Folk koste seg med October, Aberdeen og Morning Light, og ga ham en passe dose med kledelig respons. Jonas Alaska så ut til kose seg på scenen også:

— Jeg har vært livredd for dette i hele dag. Men dette var da ikke noe å være redd for, sa han ti minutter ut i den tre kvarter lange konserten.

Jonas Alaska spilte også noen nye låter som sikkert blir utgitt på høsten en gang. Balladen Christina var skikkelig fin med stilig spill av bandet bak ham. Der var blant annet Thom Hell.

Nest siste låt var In The Backseat. Publikum var med på notene. Jonas Alaska er i førersetet nå, og det fins noen tusen der ute som venter spent på neste album. Alt tyder på at det blir bra.