Lørdag er det premiere på «Hver gang vi møtes». Første mann ut som skal få sine sanger fremført av de andre artistene er Bjarne Brøndbo fra D.D.E. Thom Hell valgte å synge «Det går likar no».

Sørlandsk

— Det er en knall låt. Den ble veldig sørlandsk. Jeg kan jo bare glemme å synge på trøndersk, så jeg oppdaget en ny side ved meg selv, forteller Thom Hell på telefon fra Oslo.

Han måtte gjøre noen omskrivninger for å få teksten til å passe til sørlandsdialekten, og så har han endret på noen akkorder.

— Det er rart med det. Jeg føler at det kunne være en Thom Hell-låt.

«Hver gang vi møtes» ble spilt inn på sensommeren 2014 på Vestre Kjærnes gård ved Moss, og vises på tv 2 de kommende helgene. Jonas Fjeld, Inger Lise Rypdal, Onkl P, Silje Nergaard og Lene Nystrøm er de andre artistene som Bjarne Brøndbo og Thom Hell skal tolke.— Jeg ble veldig fornøyd med alle versjonene jeg måtte gjøre, selv om jeg synes at det er like forferdelig å se meg selv på tv. Jeg hadde det veldig gøy, og det var fine folk, sier Thom Hell.

- Gøy, rart og fint

6. februar vises programmet der artistene gjør ære på sørlendingen.

— Det er spesielt når andre gjør mine låter. Det jo ingen som kan gjøre det tristere enn det jeg har gjort selv, men det ble gøy, rart og fint på samme tid. Jeg følte meg veldig stolt.

«Hver gang vi møtes» ble vist for første gang i 2012, og siden har flere kjente, norske artister deltatt i programmet.