Etter å ha vært ett av de heteste navnene på Bylarm, og etter å ha høstet panegyriske anmeldelser for solodebuten "Riot Break" ser Hanne Kolstø ut til å ha fått et gjennombrudd også som festivalnavn. I juli opptrer hun to ganger på Odderøya. Måkeskrik har booket henne til 28.-29. juli, mens Odderøya Live setter henne opp 13. juli. I tillegg kommer festivaljobber som Torp, Canal Street og Spot (I Århus). Akkurat nå er Kolstø på en liten tysklandsturne.

(artikkelen fortsetter under bildet)

COMEBACK: Bertine Zetlitz synger nye og gamle hits på Odderøya. Foto: Pål Laukli

Bertine Zetlitz har på sin side fått gjenoppfrisket kjendisstatusen gjennom deltagelsen i vinterens populære TV2-program "Hver gang vi møtes". Det var rundt århundreskiftet Bertine var hottest sist med låter som "Adore me" og "Fake Your Beauty", og hele fire spellemannpriser har det blitt oppigjennom. Nå er hun tilbake med radiohiten "Electric Feet" sammen med Samsaya, og både denne og de gamle hitlåtene blir å høre på Odderøya 13. juli.

Gabrielle fra Bergen lagde fjorårets mest solgte låt med "Ring meg", den er den mest streamede norske låt noensinne og har 2,6 millioner visninger på Youtube. Hun synger 12. juli på Odderøya.