KRISTIANSAND: For fjerde året på rad arrangerer Barnefilmfestivalen en kortfilmkonkurranse for barn. Fædrelandsvennen er også i år samarbeidspartner, og på våre nettsider finner du regler og påmeldingsskjema. Der vil også innsendte bidrag bli lagt ut etter hvert som de kommer inn. Frist for innsending av bidrag er søndag 15. april.

Jeg regner med masse bidrag. Jeg håper i hvert fall det , sier festivalleder Danckert Monrad-Krohn.- Vi ønsker at konkurransen skal generere masse aktivitet. Det er gøy å lage kortfilmer, få vist dem på nettet, kunne vinne en premie og kanskje få vist filmen sin på festivalen , sier han.

I fjor kom det inn nærmere 50 bidrag i de to kategoriene "Skoleklasse" og "Familie". I år er det kun én kategori, og førstepremien er på 5.000 kroner. Andrepremien er på 1.000 kroner, mens tredjepremien utgjør 500 kroner. I forbindelse med festivalens 15-årsjubileum er årets tema "Jubel".Regler og påmeldingsskjema finner du både på våre nettsider og på Barnefilmfestivalens egne hjemmesider.