Videre øver begge jentene nesten dagen lang for å bli de beste. Dagliglivet i bygda blir også skildret på en meget ekte måte, med alt et hardt ungdomsliv medfører. De tryner litt i begynnelsen, men de får spilt inn en demo hos en ganske tvilsom type. Men legg merke til denne fyren, for det er noe spesielt over han. Demoen skaffer dem spillejobb i selveste Oslo!

Byen blir en skummel opplevelse for de to jentene. De kommer i kontakt med en som heter Larsen, til etternavn selvfølgelig. De blir tatt med til et plateselskap som viser sin interesse ved å gi dem USA— billetter. Over i Statene tar det rett og slett av. Det fantastiske skuffer dem litt, misforstå meg rett, men det å være superstjerne er visst ikke helt som ventet. Når jeg sier superstjerne, mener jeg det bokstav for bokstav. De topper listene og kommer på high rotation på MTV. Det er det ikke alle som oppnår! Men vil du vite om de blir som Elvis og går ned med flagget til topps, må du lese boka. En overraskelse kan jeg uansett love. Bare én ting, nyt det!

Jeg er selv meget interessert i musikk, og har hatt akkurat en sånn drøm som blir beskrevet her i boka. Boka har godt språk, og miljøet rundt personene er godt beskrevet. Jeg synes at forfatteren har gått litt for fort frem. Det bygger seg halvveis opp, og så blir alt avslørt. Til tross for flere uventede momenter kan du skimte slutten. Du skjønner at de blir berømte og detter utfor stupet. Boken har en fin rød tråd, men den er kanskje litt for rød? Du blir iallfall veldig grepet av innholdet. På en måte er det vel en ganske «enkel» ting å skrive om, dette med popstjernestatus og unge jenter.

En ting som fascinerte meg, var en mann som gikk igjen. Han virket ikke som en person som var der på ordentlig, bare en fantasifigur. Denne mannen ga Charlotte tips og advarsler om livet som kjendis.

En ting må understrekes: Dette er en av de bedre bøkene jeg har lest, den kan anbefales på det sterkeste til alle som kunne tenke seg en fin leseopplevelse.

Vurdert av

Kasper Vagle

Tingsaker skole