KRISTIANSAND: — Jeg liker utfordringer, men dette er helt utenfor mitt område. Jeg er gørrnervøs, men nå er det ingen vei tilbake. Skrekkblandet fryd føler jeg nå, sier Dag Otto Lauritzen til TV2. Både han og Esben Esther Pirelli Benestad skal i år være med i TV2s suksesskonkurranse "Skal vi danse". Begge er sørlendinger og begge har minimal danseerfaring.

- Mye glamour

— Jeg har stort leke- og jåletalent som jeg nå får dyrket. Parketten er en flott arena til å gjøre det uvanlige mennesket vanlig. Tror det blir mye moro og mye glamour, sier Pirelli Benestad ifølge TV2. I "Skal vi danse" blir ti kjendiser satt sammen med ti profesjonelle dansere. I ti direktesendte program skal parene konkurrere om å gå seirende ut konkurransen. Parene skal fremføre en ny selskapsdans hver uke, helt til de blir stemt ut av konkurransen.

Dag Otto Lauritzen (50) er kjent som eiendomsmekler på Sørlandet og sykkelkommentator for TV2. Han er bosatt på Fevik i Grimstad. Han skal lære å danse av danselærer Gyda Kathrine Bloch Svela-Thorsen.

Hun forventer at Lauritzen skal jobbe hardt med dansingen.

Store forventninger

— At han er lærevillig og positiv. Villig til å trene mye og hardt. Ikke redd for å drite seg ut, men ha det morsomt, sier hun.

Esben Esther Pirelli Benestad (58) er landets mest kjente transvestitt. Han/hun er også lege, terapeut, sexolog, forfatter og spaltist. Pirelli Benestad skal lære å danse av danselærer Ingrid Beate Thompson (33).

— Vi er på bølgelengde, og humoren vår danser allerede sammen. Virker hyggelig og flink, sier Esben Esther.

Ingrid Beate Thompson har også tidligere vært med på "Skal vi danse", men har store forventninger til årets partner.

— Mye glam og glitter. Spennende, utfordrende og utrolig morsom, sier hun til TV2.