KRAGERØ: — Jeg skal smile mye og spille på min utstråling, forteller Malin til fvn.no.

20-åringen fra Farsund er én av de 12 missekandidatene, som kjemper om å bli årets Frøken Norge. Selv tror Malin at hun har gode vinnersjanser.

— Forventningene mine er selvfølgelig store. Alle stiller med blanke ark, så det blir spennende å se hvem som vinner, sier Malin.

Et forbilde

Malin har ingen modellerfaring fra før, men Frøken Norge-opplevelsen har definitivt gitt henne mersmak.

— Det hadde vært kjempegøy å satse på en modellkarriere, men jeg vet ikke om jeg kunne levd av det, innrømmer Malin.

Derfor har hun planer om å gjøre slik som sin mor, og jobbe med aromaterapi. Men for tiden er det ikke akkurat det Malin tenker mest på.

— Dersom jeg vinner vil jeg presentere Norge på best mulig måte. Jeg håper jeg kan være et godt forbilde for unge jenter, sier Malin.

Småhemmelig

I mellomtiden må det øves og forberedes til den store finalen. Akkurat nå befinner hele Frøken Norge-teamet seg i Kragerø, hvor de skal tilbringe påsken.

— Det er litt småhemmelig det vi holder på med her, men jeg kan si at vi blir filmet, og prøver blant annet sko og bikinier, røper hun.

Ifølge Malin har hun ikke pugget noen svar til juryens utspørringsrunde.

— Nei, det må komme spontant. Jeg har selvfølgelig mine tanker, men dersom jeg pugger så vil det bare høres falskt ut, forklarer hun.

Nå håper frøken Farsund at seerne vil fortsette å stemme på henne.

— Tusen takk til alle som har stemt på meg til nå. Jeg har alltid tenkt at det ville være gøy å delta, men så viser det seg å være enda gøyere enn det jeg hadde trodd! sier Malin entusiastisk.